Zur Homepage

Camping Ponte das Três Entradas

Campingplatzfotos
Camping Ponte das Três Entradas Camping Ponte das Três Entradas
Allgemeine Angaben

Camping Ponte das Três Entradas ist ein Campingplatz mit 75 Tourplätzen und 2 Dauer/Jahresplätzen. In der Nebensaison campen Sie in diesem Zeitraum 08-02-2019 - 30-06-2019 und 01-09-2019 - 31-12-2019 für €14,- pro Nacht auf einem der 75 Tourplätze auf Camping Ponte das Três Entradas in Ponte das Três Entradas (Coimbra). Auf diesem Campingplatz wird außer der CampingCard ACSI auch die ACSI Club ID (Legitimationsersatz) akzeptiert.

Ruhig, ländlich gelegen an der Alva. Schatten. Gesellige Bar mit Terrasse, Pool, Sportfeld. Sehenswürdigkeiten wie die Serra da Estrela mit Granitfelsformationen, Seen und beeindruckendem Gletschertal. WLAN-zone.

  • 14
  • 3080

Akzeptanzzeitraum

Oktober 2019
Mo. Di. Mi. Do. Fr. Sa. So.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
November 2019
Mo. Di. Mi. Do. Fr. Sa. So.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Dezember 2019
Mo. Di. Mi. Do. Fr. Sa. So.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Auch in der Nebensaison günstiger campen? Bestellen Sie die CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI akzeptiert

31 Campingplatz offen / CampingCard ACSI nicht akzeptiert

31 Campingplatz geschlossen

31 Ihr Urlaubszeitraum

Detaillierte Informationen über den Campingplatz
Bitte warten Sie noch einen Moment, die Seite lädt noch ...

Durchschnittliche Bewertung: 7,3

Eine Bewertung hinzufügen
Sanitäranlagen
6,9
Personal
7,7
Preis-Leistungsverhältnis
7,6
Kinderfreundlichkeit
8,0
Unterhaltung
7,6
Sporteinrichtungen
7,4
Schwimmbad
7,3
Essen und Trinken
8,0
Umgebung
8,2

Evelien Roos, auf diesem Campingplatz im Mai 2019

8,2

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

Een leuke kleine camping met alles erop en aan wat je nodig hebt. Prima toiletgebouw schoon en groot voor zo’n kleine camping. NIEUWE douchegorgijnen!, die het voorvalletje prima droog houden. De weg hierheen is van goede kwaliteit, maar ja je moet wel bergrij-ervaring hebben. Een winkeltje tegenover de camping, handig.

Roland Kabergs, auf diesem Campingplatz im Oktober 2018

5,2

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

ZEER MOOIE STREEK CAMPING IS MINDER UITLEG VAN WAT RESTAURANTS WAS TE VEEL GEVRAAGD SPRAK ANDERS NEDERLANDS CAMPING WORD OOK NIET ONDERHOUDEN INRIT VOOR GROTE CAMPERS ZEER MOEILIJK
CAMPING S AVONDS BIJNA NIET VERLICHT

WIL .van. Hoof, auf diesem Campingplatz im April 2018

7,3

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

Zeer slechte weg N230 naar de camping. Vriendelijke ontvangst door Nederlandse leiding. Na het zelf opruimen van het gemaaide gras hadden we een mooie plek vlakbij het sanitairgebouw. Het is een mooie en gezellige camping maar mist wel wat onderhoud waardoor het er onverzorgd uitziet. Het sanitair is gedateerd.douche gordijnen te vies om aan te pakken .De -vloeren-muren-wastafels-wc zijn vies. Kranen die lekken. Div. deuren sluiten niet of niet goed. Jammer hier is iets moois van te maken.

Roxy van Hees, auf diesem Campingplatz im Mai 2016

8,3

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

12 dagen op deze eenvoudige maar zeer fijne camping gestaan. De hard werkende eigenaren doen alles om het naar je zin te maken en staan altijd voor je klaar. Toen ik de schotel wilde installeren, gaf de eigenaar aan, dat ik de aansluiting op zijn schotel mocht gebruiken. De eigenaren zijn heel dier vriendelijk. Een fijne plek om lekker uit te rusten

Jolanda, auf diesem Campingplatz im November 2015

8,1

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

Een relaxte camping, waar je je lekker je eigen plek kan kiezen. Geen aanmerkingen op de schoonmaak, het ziet er allemaal netjes, schoon en goed verzorgd uit. Hier ontdek je het echte Portugal, heel vriendelijke en behulpzame mensen. En de restaurantjes dichtbij de camping zijn prima en als je zelf wilt koken, maar iets tekort komt...ga naar de mini-mercado, een bezoekje waard!

Bakbijk, auf diesem Campingplatz im Oktober 2015

8,0

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Ein Paar

We hebben een week op deze camping gestaan in een (zeer) rustige periode. Sanitair is eenvoudig, maar wordt goed schoongehouden. Voor wandelingen, fiets en/of autotochten is een map samengesteld, waaruit gekozen kan worden en dan wordt een print voor je gemaakt. Behulpzaam en vriendelijk Nederlands echtpaar zijn de camping eigenaren. Wifi heeft een goed bereik op het voorste deel van de camping (betalend). Aan de overkant van de camping is een kleine supermarkt.

Chris, auf diesem Campingplatz im September 2015

5,6

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

Camping wordt de afgelopen 5 jaar gerund door Nederlands echtpaar. Van de camping is een mooie plek te maken. Vooral de ruimte waarin je zelf pizza kan bakken, en kan verblijven als het slecht weer is. Het is een uitgestrekte camping aan een riviertje die veel meer plaatsen heeft dan eerst gedacht. Helaas ziet alles er wat 'shabby' uit. Blaadjes worden niet opgeruimd, en ook het toiletblok is tijdens mijn verblijf niet schoongemaakt. Alles zou een opknapbeurt kunnen gebruiken. Tijdens mijn verblijf gingen de eigenaren opeens 'met vakantie', en stond ik met nog één gast op een verlaten camping? Er zou in de avond iemand komen om te zien of er nog meer gasten waren aangekomen, echter niemand gezien. In de tussentijd kwamen er wel nieuwe gasten, die heb ik maar wegwijs gemaakt. Eigenlijk een onverantwoorde actie van de eigenaren, nog afgezien van het toilet- en douche onderhoud wat niet gedaan werd. Bij een ongeval, of indien er dringend medische assistentie noodzakelijk is, kan je het als gast zelf uitzoeken.

Reaktion von einem Campingplatz 29. November 2015

Beste familie Mahieu,
Uw reactie verbaast ons nogal. We zijn 2 nachten (48 uur) weggeweest. Hierover hebben wij met u gesproken en aangegeven dat als er problemen zijn u terecht kunt bij het winkeltje, zij houden de boel in de gaten. Mijn mobiele nummer is 24 uur per dag bereikbaar, ook als we even weg zijn (en we waren niet verder dan een uur van de camping). Daarnaast is onze medewerker er. Op de dinsdag dat wij weg gingen was hij er aan het einde van de middag, 2 uurtjes, en woensdag was hij er de gehele dag. Donderdag waren wij weer terug. Het toiletgebouw heb ik voor ons vertrek schoongemaakt en bij terugkomst opnieuw, dat betekent dat er 1 dag niet is schoongemaakt. Met 4 mensen op de camping lijkt me dat geen probleem. De opknapbeurt staat in de planning, echter wij zijn afhankelijk van een zeer traag werkende overheid, we wachten al ruim een jaar op aansluiting op het riool, waarna we ook de rest kunnen gaan aanpakken. En de blaadjes...dat hoort bij de herfst...!

Thijs en Annet, auf diesem Campingplatz im August 2015

8,2

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Ein junges Paar

Wij zijn 3 nachten op de camping gebleven. Vriendelijk ontvangen door Nederlands sprekende eigenaren. Leuke café / bar met ruime keuze en zeer vriendelijke prijzen. Klein winkeltje op 100 meter afstand van de camping. 2 restaurants op loopafstand. Op de camping overigens ook warm (en lekker) eten verkrijgbaar. 2 wandelroutes gelopen door de natuur, zeer de moeite waard!

Steven, auf diesem Campingplatz im Juli 2015

8,1

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Eine Gruppe Freunde

Samen met een vriend heb ik 6 weken op deze camping als vrijwilliger gewerkt.
De camping ligt naast een rivier waar dit jaar een strandje bij is aangelegd die vanaf de camping makkelijk te betreden is.
Het water is heerlijk om in te zwemmen en we hebben hier dan ook veel van onze uren besteed.
In de rivier zitten een hele hoop knabbelvisjes die wanneer je je voeten in water doet een je een voeten schoon knabbelen. (Een aanrader om is te proberen)
De camping heeft ook een zwembad maar deze is vrij klein.
Door de rivier is dit echter geen probleem.

Op de camping zijn veel plekken met schaduw aanwezig.
De camping is als het ware in drie stukken opgedeeld: een wat open stuk onder de bomen, een middeldeel wat bestaat uit terassen en is gelegen onder de olijfbomen en een langgerekt deel achterop de camping wat zorgt voor plekken met veel privicy.

De omgeving is geweldig, het maakt niet uit welke kant je vanaf de camping oprijdt, overal kom je op nieuwe prachtige plekken waar je een uitzicht hebt over de twee gebergten waar de camping tussen ligt.
Daarnaast zijn er overal in de buurt kleine strandjes aangelegd langs de rivier, we zijn bij meerdere strandjes geweest die echt een aanrader zijn om eens te bekijken. (Vraag ernaar bij de receptie/bar)

De campingeigenaren Thomas en Karin zijn erg vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen of informatie te geven over de omgeving.

Pro's
+ een supermarkt(je) tegenover de camping
+ een ongelofelijk mooie omgeving
+ de rivier en het strandje
+ vriendelijke eigenaren die voor je klaar staan
+ veel ruime plekken met genoeg schaduw
+ heerlijke bifana's
+ rustige camping
+ veel speelplekken voor kinderen (tafeltennistafel, rivier, voetbalveld, speeltuin enz.)
+ grote ruimte om te bbq'en



Con's
- het toilletgebouw is niet hypermodern maar alles wat nodig is is aanwezig. (Wordt waarschijnlijk snel verbouwd)
- een klein deel helemaal achterop de camping heeft geen stroomvoorziening (max. 10 plekken)
- naast de hamburger menu's en bifana's zijn er geen maaltijden bij de bar verkrijgbaar. (Twee restaurants liggen binnen een straal van 600m om de camping)
- een klein zwembad (door de rivier is dit totaal geen probleem)

Mocht je naar deze camping gaan wat "to do tips":
- een wandeling maken met Leen: vraag hiernaar bij de bar. Wij hebben samen met Leen (een Nederlandse) een prachtige wandeling gemaakt op 1800/1900m hoogte. Uitzicht na uitzicht, echt een aanrader!
- bezoek de strandjes in de buurt: er zijn twee strandjes op loopafstand maar ook een paar prachtige op max 25 min rijden.
- ga een kijkje nemen in het nabijgelegen dorp genaamd Avõ. In dit dorpje is een strandje aanwezig en een kroeg van twee Nederlanders.
- voor meer leuke uitstapjes even informeren bij de bar/receptie er zijn nog veel meer "must visits"

Piët & Lowès, auf diesem Campingplatz im Juni 2015

8,4

Google Ubersetzung

Reisegesellschaft: Senioren(paar)

Rustig, sfeervol, schone voorzieningen, mooie en ruime plek die je zelf kunt kiezen. Beheerders vriendelijk en behulpzaam, spreken goed Nederlands....
Handige infomap over de prachtige omgeving met fraaie dorpjes en marktjes. Frisse rivier de Alva stroomt naast de camping, prima om te zwemmen.
Aangename sfeer op de camping waar de locals hun wijntje halen en de kampeerders ook. Of aanschuiven bij de bbq, heel gezellig!

Allgemeine Angaben

Öffnungszeitraum
08-02-2019 bis 31-12-2019
Fläche
2 ha
Höhenlage
200m
Anzahl der Tourplätze
75 (60 - 90m2)
Anzahl der Standplätze für Wohnmobile
10
Anzahl der Dauerplätze
2

* Fett gedruckte Einrichtungen und Angebote sind nicht im Übernachtungspreis inbegriffen; für diese fällt also eine zusätzliche Gebühr an. (Das bedeutet nicht automatisch, dass nicht fett gedruckte Einrichtungen kostenlos sind!)

Beliebte Ausstattungen
  • Freibad
    • Fläche:36 m2
    • Zeitraum:01-05/01-10
  • WLAN 80-100% Abdeckung
    • wiFi-Abdeckung 80-100% gratis
  • Wohnwagen gestattet
  • Reisemobile gestattet
  • Hund(e) Nebensaison (angeleint)
    • Max. Anzahl:1
  • Am Campingplatz beginnende Fahrradrouten
    • Schwere:schwer | leicht | durchschnittlich
Internet
  • Mobiles Internet
    • Type:2G
  • WiFi-Zone
    • wiFi-Zone gratis
  • WLAN 80-100% Abdeckung
    • wiFi-Abdeckung 80-100% gratis
An der Rezeption
  • ACSI Club ID als Identitätsnachweis akzeptiert
  • Pass/Ausweispflicht
  • Bezahlung mit Kreditkarte möglich
    • Kreditkarte:Mastercard | Visacard
  • Bezahlung mit EC-Karte/Maestro möglich
Campingvorschriften
  • Wohnwagen gestattet
  • Zelte gestattet
  • Kleines Zusatzzelt erlaubt
  • Reisemobile gestattet
  • Auch für Caravans geeignet > 5,5m, ohne Deichsel
  • Pass/Ausweispflicht
  • Hund(e) Nebensaison (angeleint)
    • Max. Anzahl:1
  • Grillen erlaubt
    • Grilltyp:Gas
Hunde
  • Hund(e) Nebensaison (angeleint)
    • Max. Anzahl:1
Sanitär
  • Duschen: warmes Wasser
  • Waschbecken: warmes Wasser
  • Sitztoiletten
  • Französische Toiletten
  • Toilettenpapier vorhanden
  • Ausguß für Chemietoiletten
  • Beheizte Sanitäranlagen
  • Wasserentnahmestelle auf/an dem Stellplatz (max. 50m)
  • Waschbecken: kaltes Wasser
Waschen, abwaschen, kochen
  • Geschirrspülbecken mit Warmwasser
  • Geschirrspülbecken mit Kaltwasser
  • Wäschewaschbecken mit Kaltwasser
  • Wäschewaschbecken mit Warmwasser
  • Waschmaschine(n)
Essen, Trinken und Lebensmittel
  • Frühstück erhältlich
  • Imbiss
    • Zeitraum:01-05/01-10
  • Bar
Auf dem Camping zu mieten
  • Fahrräder
Schwimmen
  • Freibad
    • Fläche:36 m2
    • Zeitraum:01-05/01-10
  • Bademöglichkeit in Fluss/Bach (max. 0,1 km)
Sport und Spiel
  • Tischtennisplatte
  • Multisportfeld
  • Einige Spielgeräte
Freizeit (Erwachsene)
  • Am Campingplatz beginnende Fahrradrouten
    • Schwere:schwer | leicht | durchschnittlich
  • Markierte Wanderrouten am Camping
    • Schwere:schwer | leicht | durchschnittlich
  • Aufenthaltsraum
  • Fernsehen
Boden und Bepflanzung
  • Grasboden
  • Harter Boden
  • Hanglage
  • Terrassencamping
  • Plätze ohne Schatten
  • Plätze mit etwas Schatten
  • Plätze mit viel Schatten
Lage des Campingplatzes
  • Öffentl. Verkehrsmittel in kurzer Entfernung (max. 0,5 km)
    • Entfernung:0 km
  • Einkaufsmöglichkeit in der Umgebung (< 10 km)
    • Entfernung:0,1 km
  • Am Fluss oder Bach gelegen (max. 0,1 km)
Diverses
  • Tagsüber und nachts ruhig
  • Besondere Stellplätze für Reisemobile
    • Fläche:60 m2
    • Anzahl:10
  • Ver- und Entsorgungsstation für Reisemobile
  • Stromanschluß bis %s Ampere möglich
    • Max. Strom:4 ampère | 6 ampère
  • Platzbeleuchtung
Adresse & Route

Möchten Sie Camping Ponte das Três Entradas buchen oder nähere Infos? Das geht über die u.g. Angaben.

  • Camping Ponte das Três Entradas
    Rua Principal nr. 1
    3400-591 / Ponte das Três Entradas
    Portugal

  • Download GPS-Koordinaten
    Wählen Sie Ihr Navigationssystem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Koordinaten:

    40°18'24"N 7°52'17"W
  • Ende der IC6, Ausfahrt zur N17 Richtung Oliveira do Hospital/Covilhã. In Vendas Galizes die N230 Richtung Covilhã Vide (jetzt ohne GPS fahren) bis nach Ponte das Três Entradas. CP vor der Brücke scharf rechts nach unten.

  • Kontakt

Nehmen Sie Kontakt auf

Karte anzeigen
Laden
Das Wetter auf diesem Campingplatz

Wettervorhersage

Do.

05 / 12

 

Fr.

06 / 12

 

Sa.

07 / 12

 

So.

08 / 12

 

Mo.

09 / 12

 

Di.

10 / 12

 

Mi.

11 / 12

 
max. 14.7° 15.5° 15.5° 14.8° 14.6° 14.5° 12.4°
min. 5.3° 6.7° 8.2° 9.1° 8.1° 7.3°
Niederschlag 0% 0% 0% 45% 40% 35% 50%
Windrichtung NO NO NO W NW W W
Windkraft 3 3 2 2 2 2 3

Durchschnittliche Temperatur

Klima

Relative Feuchtigkeit Niederschlagssumme (mm) Sonnenstunden
Jan. 82% 157 4
Feb. 79% 42 6
Mär. 72% 94 7
Apr. 79% 96 7
Mai 82% 83 7
Juni 76% 30 10
Juli 76% 29 9
Aug. 78% 18 8
Sep. 78% 77 8
Okt. 82% 126 5
Nov. 82% 136 5
Dez. 83% 131 4
Weeronline
Informationsanfrage

CampingCard ACSI schickt Ihre Info-Anfrage an "Camping Ponte das Três Entradas" durch.

Achtung: Sie verschicken eine Info-Anfrage. Sie können mit diesem Formular aber nicht direkt reservieren. Sie treten mit dem Campingplatz direkt in Kontakt und CampingCard ACSI hat auf den weiteren Verlauf keinen Einfluss.

1 Informationsanfrage Was möchten Sie machen?
Stellen Sie Ihre Frage:
(in der Landessprache des Campingplatzes oder in Englisch)
2 Ihre Daten

3 Ihre Anfrage
In welcher Sprache hätten Sie am liebsten eine Antwort? Achtung: möglicherweise kann dieser Camping Ihrer Bitte nicht entsprechen.